Przez 5 lat naszego istnienia na rynku infuzy stały się naszą wizytówką i dumą. Infuzujemy około 20 alkoholi: wódkę, gin, rum, tequillę, burbon: uzależniając ich smak od sezonowości składników i aktualnych trendów.

INFUZOWANIE to zmienianie smaku alkoholu poprzez dodawanie do niego różnych składników np.: suszonych fig, sezamu, wanilii, żurawiny, słonego karmelu, białej herbaty, ananasa, truskawek....itd…

Nasi Barmani dzięki infuzowanym alkoholom są w stanie przygotować nieskończoną liczbę wcześniej nie próbowanych smaków.

mili_2016_10_28-691
infuzy wiosna2


Entropia lubi kreatywny recycling. Chętnie nadaje rzeczom drugie życie. Te próby up-cyclingu znajdziecie wszędzie. W naszych stołach; powstałych z palet, opon, bębnów od pralki. W obrazach z guzików i maleńkich zabawek, z których każda ma swoją opowieść. W starym rowerze, który przejechał świat...

Ciągle stwarzamy nowe up-cyclingowe projekty, szukamy inspiracji…